Bij de tijd

Home / Bij de tijd

Bij de tijd

FP afbeeldingU kunt pas weten hoe u er in de toekomst voor staat, als u weet hoe de zaken nu zijn geregeld. Wat zijn uw maandelijkse inkomsten en vaste lasten. Wat heeft uw werkgever geregeld op het gebied van pensioen, ziekte en arbeidsongeschiktheid? Wat kunt u zelf doen op dat vlak? Wat heeft u zelf aan voorzieningen getroffen? Voor uw partner geldt natuurlijk hetzelfde! Zijn de kinderen al de deur uit of moeten de studiekosten nog beginnen. Allemaal zaken die van belang zijn om uw situatie actueel en overzichtelijk te krijgen.

Doordat wij de rapportage en uw gegevens online beschikbaar stellen, kunt u eenvoudig uw gegevens zelf invoeren en bijwerken. De uitkomsten worden altijd automatisch berekend met de nieuwste wetgeving. Als alle gegevens compleet zijn ingevuld bent u hierdoor altijd verzekerd van een actueel financieel inzicht en overzicht.

In deze online omgeving wordt in duidelijke grafieken getoond hoe uw huidige en uw financiële toekomst geregeld is. Dus zowel voor de periode tot pensioen als tijdens uw pensioen. Ook de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of werkloosheid zijn hier een volledig onderdeel van. Met deze informatie kunt zelf vinger aan de pols houden. Zo legt u de basis voor een financieel gezonde toekomst.

 

 

Comments are closed.