Wat doen we ?

Home / Wat doen we ?

Wat doen we ?

We helpen mensen zodat ze zelf kunnen kiezen wat ze met hun geld doen en de gevolgen hiervan beter begrijpen

De Stichting Pro Deo Planner helpt u om beter in te zien wat er met uw geld gebeurt en hoe u er nu en in de toekomst voor staat. We werken samen met patiëntenverenigingen, vakbonden, werkgevers en belangenverenigingen. Hierdoor worden ingewikkelde financiële onderwerpen via vertrouwde partijen op eenvoudige wijze bereikbaar en bespreekbaar gemaakt.

Pro Deo Planner is een non-profit organisatie en volledig onafhankelijk. We werken samen met deskundige financieel planners die een deel van hun tijd belangeloos willen inzetten om consumenten een beter financieel inzicht en overzicht te bieden. Daarnaast bieden we met het Online Financieel Overzicht een tool die de financiële- gezondheid en zelfredzaamheid van consumenten bevorderd.

Een aantal voorbeelden:

  • Voor mensen die langdurig ziek zijn, zijn de onderwerpen ‘wonen, werk, nabestaandenpensioen en levenstestament’ van groot belang. Stichting Pro Deo Planner geeft hier voorlichting over. Dat doen we door te spreken tijdens bijeenkomsten van patiëntenvereniging.
  • We zijn er voor iedereen, ziek en gezond. Veel werkgevers hebben maar weinig  mogelijkheden om hun werknemers duidelijk te informeren over de huidige en toekomstige financiële positie. Met het Online Financieel Overzicht bieden we een betaalbare tool waarmee werknemers snel en eenvoudig hierover worden geïnformeerd.
  • Vakbonden maken ook gebruik van onze kennis en ervaring. Zo maken we samen werknemers beter bewust van hun geldzaken.
  • Ook  ZZP’ers  kunnen van onze diensten gebruik maken. Zij hebben vaak niet genoeg geld om dure financiële specialisten in te huren. Hierdoor vormen zij een potentieel kwetsbare groep. Met het Online Financieel Overzicht bieden we een betaalbare tool waarmee ZZP’ers hun huidige en toekomstige financiën zelf eenvoudig kunnen monitoren.

Zo helpt de Stichting Pro Deo Planner om belangrijke geldzaken toegankelijk te maken voor iedereen en mensen zelf hun financiële zaken te kunnen laten regelen.

 

Comments are closed.