Pro Deo Planners

Home / Pro Deo Planners

Pro Deo Planners

Kies een provincie 
Angénis van den Clooster
ProvincieNoord Brabant
Emailangenis@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Veghel
Telefoonnummer:
 • 06 11519272
De financiële wereld verandert. Pensioenen staan onder druk, het hypotheeksysteem is aangepast, belastingen wijzigen en de AOW leeftijd gaat verder omhoog. Veel mensen hebben geen tijd, kennis of zin om alle wijzigingen te volgen. Maar daar kunnen wij u bij helpen. Ik kan uw financiële situatie in kaart brengen en u helpen de juiste keuzes te maken. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Ik ben niet verbonden aan een bank of verzekeraar en verkoop geen producten. Ik ben echt onafhankelijk financieel planner. En behalve voor een financieel plan kunt u bij mij ook terecht voor advies en begeleiding bij het maken van een testament dat uitgevoerd moet worden als u dood bent, of levenstestament waarbij de door u aangewezen mensen uw wensen uitvoeren als u zelf niet meer in staat bent om beslissingen te nemen. Interesse? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis oriënterend gesprek.
Annemarie van Amelrooij
ProvincieUtrecht
Emailannemarie@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Utrecht
Telefoonnummer:
 • 06 534 40188
De wereld van pensioenen, verzekeringen, hypotheken, belastingen, schenken, sparen en beleggen verandert snel. Waarschijnlijk ontbreekt het u aan kennis, tijd of simpelweg interesse om alle wijzigingen bij te houden. Wij helpen u graag. Deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk! Wij brengen zorgvuldig alles voor u in kaart: inkomen, uitgaven, vermogen en wensen voor de toekomst. Kansen en risico´s. Samen stippelen we vervolgens een route uit voor later. Voor uw eerste financiele plan spreken wij vooraf een vaste prijs met u af. Wel zo duidelijk. Banken, verzekeraars en hypotheekwinkels adviseren en verkopen. Dubbele petten. Wij werken uitsluitend op uurtarief. Zodat alleen úw belang wordt gediend. Graag maken we persoonlijk kennis. Zodat we u vanuit vertrouwen en betrokkenheid kunnen helpen. Inzicht & Advies, voor nu, voor later en voor het geval dat ...
Anton Merkens
ProvincieUtrecht
Emailanton@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Groenekan
Telefoonnummer:
 • 06-53714673
De afgelopen 35 jaar heb ik ervaring opgedaan in het adviseren op het gebied van schade- en levensverzekeringen. Deze expertise met name op het gebied van levensverzekeringen en pensioenen komen van pas bij het opstellen van integrale financiële planningen en de bijbehorende advisering. Als WFT gecertificeerd pensioenadviseur ben ik het betrokken geweest bij migratie projecten. Als interim specialist ben ik betrokken geweest bij hersteladvies beleggingsverzekeringen en hypotheekadvisering. Door het opstellen van een integrale financiële planning geef ik een helder inzicht in uw financiële toekomst.
Carina Stassen
ProvincieNoord Holland
Emailcarina@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Hilversum
Telefoonnummer:
 • 06-23440514
"Ondersteuning bieden en advies geven aan mensen over hun financiële zaken loopt als een rode draad door mijn werkzame leven. Mijn drijfveer is mensen niet alleen met hun vragen te helpen maar hen ook verder te helpen in hun financiële leven. Praktische oplossingen bieden voor complexe zaken is daarbij mijn insteek.

Erfrechtplanning (Estate Planning) en Financiële Planning, financieel en fiscaal advies (op het gebied van wonen, inkomen en vermogen), orde scheppen in bankzaken & administratie of een nalatenschap afhandelen: vaak is dit ingewikkeld. Vooral bij complexe vermogens, verstoorde familieverhoudingen of samengestelde gezinnen. En zeker op momenten dat iemand emotioneel in een ‘rollercoaster’ zit.

Naast uitgebreide juridische en financiële kennis vergt het intuïtie, mensenkennis, overleg en zuiver handelen. Als onafhankelijk adviseur, coach en vertrouwenspersoon ben ik mensen graag van dienst zaken zo efficiënt en effectief mogelijk te regelen.

Dit alles vanuit een persoonlijke benadering en een intermenselijke visie: goed luisteren naar mensen en samen oplossingen zoeken die passen bij hun situatie, bij hun gezin/familie en/of bij hun bedrijf, bij hun wensen en voorkeuren. Respect, vertrouwen en integriteit zijn hierbij onmisbaar.
Kortom: ik besteed het liefst zoveel mogelijk aandacht aan mensen en zorg op die manier voor rust en overzicht".

Dick Kruijt
ProvincieUtrecht
Emaildick@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Nieuwegein
Telefoonnummer:
 • 06-55168080
Dick is financieel planner, pensioenconsultant en docent.

Vanaf 1992 is hij actief in financiële planning en was onder andere hoofd financiële planning bij VVAA Groep en Staalbankiers. Als pensioenconsultant adviseert hij werkgevers over collectief pensioen.

Kruijt kan bogen op 20 jaar ervaring als docent.
Hij doceerde onder andere verdieping pensioen aan de opleiding Master of Financial Planning aan de Erasmus Universiteit, de branche leven cursus, Pensioenpraktijk I en II en delen van de leergang financiële planning van het IFK, Elsevier Financiële Educatie en NIBE-SVV.
Ook was hij tot eind 2013 lid van de examencommissie van EBFS, een van de erkende exameninstituten voor de Wft.
Dick van Diepen
ProvincieNoord Holland
Emaildickvandiepen@prodeolplanner.nl
Woonplaats:
 • Castricum
Telefoonnummer:
 • 06-23350098
In 1989 besloot ik om de gezondheidszorg te verlaten. Na diverse opleidingen (bij onder meer een onderdeel van Nationale Nederlanden) en het behalen van alle benodigde vakdiploma’s ben ik in 1995 gestart met FAB Kennemerland. Ik vind het een groot goed om mensen verder te mogen helpen bij financiële vraagstukken. Om fit te blijven ben ik 5 maal per week s’ morgens vroeg op strand met Bowie, al weer 8 jaar onze hond “uit het asiel”. Rennen, rekken en strekken en het hele jaar door in zee zwemmen zou ik niet graag willen missen! Daarnaast heb ik samen met José een fruit- en groentetuin (400m2). We bewerken deze biologisch en bemesten voornamelijk met zeewier. Ik vind het geweldig om mensen te helpen met grote en kleine financiële vraagstukken. Of het nou gaat om een starter die een hypotheek nodig heeft of een vijftiger die wil weten of hij wel voldoende pensioen heeft opgebouwd, wij gaan altijd voor persoonlijke aandacht en onafhankelijk advies.
Erik Meulendijks
ProvincieNoord Brabant
Emailerik@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Roosendaal
Telefoonnummer:
 • 06 47504800
In diverse rollen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van de financiële dienstverlening. Ik help graag de particulier en de ondernemer om de gewenste doelen te bereiken. Uiteraard wel binnen de grenzen van het toegestane. Maar iedere zaak heeft een eigen dynamiek. Ieder leven is anders en dat maakt het voor mij ook zo leuk en uitdagend om het gesprek aan te gaan met u. Dat kan op het gebied van (collectief) pensioen, maar ook financiële en nalatenschapplanning. Of om eens te sparren om te toetsen of uw gevoel en wensen over uw financiële situatie ook kloppen met de werkelijkheid.  Ik maak gebruik van diverse digitale toepassingen, maar het belangrijkste blijft voor mij toch altijd het face-to-face gesprek met u
Gaston Hendriks
ProvincieZuid Holland
Emailgaston@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Voorburg
Telefoonnummer:
 • 06 53533667 
Gaston Hendriks is een deskundig en gedreven financieel planner. Realisatie van uw wensen en dromen is zijn drijfveer. Open, eerlijk en echt onafhankelijk zijn de basis voor zijn financiële advisering. Aan de Universiteit van Amsterdam (UVA) heeft Gaston Hendriks zijn opleiding Master Financial Planning behaald en daarvoor was hij al ingeschreven bij het FFP. In dit register zijn uitsluitend gediplomeerde Financieel planners opgenomen, die ook jaarlijks hun permanente educatie volgen. Gaston Hendriks is FFP assessor bij Cito. Hij weet wat er speelt binnen de financiële dienstverlening en heeft een ruime ervaring opgedaan in de zakelijke kredietverlening en private banking. Daarnaast is hij geschoold en ervaren op het gebied van financieel advies bij scheiding. Gaston Hendriks is Financieel planner van het jaar 2016. In het juryrapport wordt hij geroemd om zijn begrijpelijke manier van communiceren. Hij toont op een toegankelijke wijze welke elementen belangrijk zijn voor een goede persoonlijke financiële strategie.
Hubrien Meijaard
ProvincieGelderland
Emailhubrien@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Culemborg
Telefoonnummer:
 • 06 20321219
Er zijn vele momenten in het leven waarop belangrijke beslissingen genomen moeten worden. Veel van die momenten hebben financiële consequenties. Op zo’n moment wilt u een adviseur die u bijstaat en u helpt de juiste stappen te zetten die u in deze fase nodig hebt. U wilt een transparant advies waarin u centraal staat en niet een product of provisie. U wilt een betrouwbaar iemand die met u meedenkt, u begrijpt, u coacht, onafhankelijk advies geeft en zaken ook op de langere termijn goed regelt. U wilt financieel advies 2.0.
Laura Sinnema
ProvincieFriesland
Emaillaura@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Leeuwarden
Telefoonnummer:
 • 06 27320827
Laura Sinnema FFP (1969) woont samen met haar partner en dochter in de hoofdstad van Friesland. Na een opleiding in de richting van de financiële dienstverlening heeft zij een aantal jaren, in verschillende functies in dat vakgebied gewerkt. In haar laatste functie werkte zij met veel plezier als trainer. Organisatieveranderingen en de behoefte aan een nieuwe uitdaging maakten dat zij de overstap deed naar het MBO-HBO onderwijs eveneens in het vakgebied van de financiële/zakelijke dienstverlening. Zij is sinds 2008 werkzaam bij NHL Hogeschool als docent financiële planning en enkele WFT modulen en wilde daarnaast ook graag weer de actuele praktijk met het onderwijs combineren. Door een prettige samenwerking met Theo Andreae, op het terrein van de financiële planning bij NHL Hogeschool, deed deze kans zich begin 2015 voor. Eigenschappen die haar typeren zijn: toegewijd, integer, oplossingsgericht, verantwoordelijkheidsgevoel, perfectionistisch, gevoel voor humor, en enthousiast. Haar vrije tijd besteed ze graag aan zingen, sporten, haar sociale leven en genieten van de zeilboot.
Leo Bolle
ProvincieNoord Holland
Emailleo@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Santpoort-Noord
Telefoonnummer:
 • 06 49804633
Financiële planning, wat is dat? - Wensen en doelstellingen helpen bepalen, controleren en realiseren. - De waarheid over geld. (Waarom is dat zo en waar vind je dat nog?) - Een serieus klankbord voor je financiële zaken. - Het behouden van je levensstijl. - Gezondheid en financiële rust. - Je kunt het leven niet over doen, het is eenmalig. Dat geldt ook voor financiële beslissingen. - Inzicht en overzicht bij financiële zaken. - Hoeveel geld is genoeg voor je? - Geen onnodig dure of overbodige producten. BENADERING Integraal, met onverwachte adviezen en oplossingen. Een deeladvies? Hersteladvies? Geen probleem. Mijn benadering is verfrissend, effectief en simpel: ik luister naar je! ERVARING 30 Jaar in het onafhankelijk opstellen van maatwerkadvies. Zoals ik mijn financiële leven inricht, gun ik dat ook aan klanten: zorgvuldig, betrokken, deskundig en bestendig. DRIVE Met professionele begeleiding helpen om je verwachtingen helder te krijgen. Bij het invullen daarvan financiële vrijheid creëren. Je dromen en doelen helpen realiseren. HOE? In een afspraak. Telefoon of digitale spreekkamer: manieren om efficiënt belangrijke financiële zaken te bespreken. Een kans om kosten beperkt te houden. Wat is in je financiële zaken OK en wat vraagt aandacht? AANPAK Vanuit mijn ervaring als financieel planner en coach lukt het vaak om in korte tijd tot de essentie te komen. Vervolgens: (a) regel je het zelf, (b) stellen wij het advies op of (c) kopen wij de oplossing voor de best passende prijs- /kwaliteitsverhouding voor je in. Wij zijn adviseurs inkopers. SOLIDE STRATEGIE Specialist in hersteladvies en vermogensbegeleiding Wij zijn er. Om je van dienst te zijn. Voor een uitstekende advieservaring Experts in rendement en risico. En doelen matchen Professionals in strategische financiële constructies.
Lex van Hooijdonk
ProvincieNoord Holland
Emaillex@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Heemstede
Telefoonnummer:
 • 06 15014961
De verschillende aspecten en de continue veranderingen binnen de branches van pensioen- en employee benefits zijn de drijfveren in mijn werk. De complexiteit hiervan uit te leggen en tot een oplossing te komen geven mij veel voldoening. Ik heb gevoel voor strategie maar ik kom beter tot mijn recht in de uitvoering. Bij voorkeur werk ik in groepsverband met duidelijke doelstellingen, waarbij plezier voorop staat.
Marcel van Lierop
ProvincieNoord Brabant
Emailmarcel@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Helmond
Telefoonnummer:
 • 06 10547119
Marcel is Financieel Planner 52 jaar, getrouwd en vader van 2 dochters die bijna het huis zijn. Sinds 1994 werkzaam bij banken en verzekeraars als specialist op gebied van pensioenen en financiële planning. Sinds 2016 aangesloten bij Pro Deo Planner als onafhankelijk adviseur.
Pascale Schyns
ProvincieNoord Holland
Emailpascale@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Laren
Telefoonnummer:
 • 06 13459405
Mijn specialismen zijn de financiële en fiscale situaties rondom een echtscheiding en bij een overlijden. Uit ervaring weet ik dat een cliënt die er alleen voor komt te staan, niet alleen behoefte heeft aan een adviseur met kennis van zaken, maar ook aan een vertrouwenspersoon met inlevingsvermogen. Daarnaast zijn toekomstvoorzieningen zoals pensioenen een belangrijk aandachtspunt. Al sinds 1989 ben ik goed thuis in de financiële wereld, door mijn ruime nationale en internationale werkervaring in het bank-, hypotheek- en verzekeringswezen. Naast mijn inzicht in financiële en fiscale zaken bezit ik het vermogen om ingewikkelde kwesties helder te verwoorden. Alle alternatieve mogelijkheden en consequenties onderzoek ik, waarbij de uiteindelijke keuze uiteraard altijd bij u als cliënt ligt.
Petra Regoort
ProvincieZuid Holland
Emailpetra@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Numansdorp
Telefoonnummer:
 • 06 51315217 
Veel vrouwelijk zzp'ers weten dat ze een pensioenprobleem hebben. Ze blijven het probleem voor zich uitschuiven, omdat ze pensioen lastig vinden of ze denken dat ze hiervoor nog onvoldoende verdienen. Ik, Petra Regoort, kan je met mijn bedrijf Naar Financiële Vrijheid hierbij helpen. Ik ben geen pensioenadviseur en verkoop geen producten zoals lijfrentes en verzekeringen. Op basis van gezond verstand minder geld uitgeven, meer gaan sparen en zorgen dat geld geld gaat maken. Download op mijn site www.naarfinancielevrijheid.nl mijn e-book en ga zelf aan de slag. Heb je hulp nodig vraag dan mijn BouwJePensioen-Kit aan.
Philip Hanning
ProvincieNoord Brabant
Emailphilip@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Haarsteeg
Telefoonnummer:
 • 06 28889010
Philip is een gecertificeerd financieel planner en aangesloten bij de Federatie van Financiële Planners (FFP). Na het succesvol afronden van zijn studie Economie aan de Universiteit van Tilburg heeft Philip acht jaar lang als marketmaker (en later als floormanager) voor Interactive Brokers op de optiebeurs in Amsterdam gestaan. Daar leerde hij de financiële markten door en door kennen. Nadat de vloerhandel plaatsmaakte voor schermenhandel heeft Philip zijn carrière een andere wending gegeven: hij begon als docent Economie op het Mgr. Frencken College. Door het lesgeven bekwaamde hij zich erin om moeilijke onderwerpen op een heldere en begrijpelijke manier te presenteren. Na tien jaar lesgeven besloot hij om van de financiële advisering, die hij door de jaren heen aan familie en vrienden had gegeven, zijn beroep te maken en de opleiding tot financieel planner te gaan volgen. Momenteel combineert Philip het lesgeven (stedelijk gymnasium Nijmegen en Hogeschool Arnhem Nijmegen) en adviseren. Onafhankelijk en integer zijn de sleutelwoorden die van toepassing zijn op Philip en zijn onderneming De Geldzakendokter. Er wordt advies gegeven zonder het oogmerk om financiële producten te verkopen. De enige inkomsten zijn de gedeclareerde uren en dit waarborgt een écht onafhankelijk advies voor de klant.
Pieter Oorlog
ProvincieZuid Holland
Emailpieter@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Den Haag
Telefoonnummer:
 • 06 24623188
Ik ben een deskundig en gedreven financieel planner die veel waarde hecht aan de realisatie van uw wensen en dromen. Open, eerlijk en echte onafhankelijkheid is de basis voor zijn advisering. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en ben sinds 1994 actief in de financiële wereld. Wij willen op een duidelijke, toegankelijke manier zakendoen. Maximale openheid staat daarbij voorop. Vertrouwen, betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid spelen een centrale rol in onze dienstverlening. Wij staan voor verantwoorde adviezen. Bovendien komen we onze afspraken altijd na. Snelheid. Ook snelheid speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening. De lijnen zijn kort
Richard Koudijs
ProvincieZuid Holland
Emailrichard@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer:
 • 06 29090440
Ik ben een gedreven adviseur met ruime ervaring. Mijn drijfveer is om iedereen te adviseren zoals ik mijn familie zou adviseren. Altijd op zoek naar het beste van het beste voor mijn klanten.
Rob Laurenssen
ProvincieNoord Brabant
Emailrob@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Berghem
Telefoonnummer:
 • 06 53239099
Wij zijn gek op financiële problemen en u helpen met het nemen van verstandige beslissingen met geldzaken. Het is onze uitdaging om u als relatie alle uitleg en inzicht te geven in wat er bij u speelt of waar u heen wilt of kunt. En dan zo veel mogelijk in voor u heldere begrijpelijke taal. Wij helpen u bij het beheren van al uw financiële zaken, producten en voorzieningen. Wij bieden u een totale "financiële ontzorging" in een sfeer van plezierige samenwerking en vertrouwen.
Theo Andreae
ProvincieFriesland
Emailtheo@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Joure
Telefoonnummer:
 • 06 50695586
Theo Andreae MFP (1967) is in de eerste plaats vader van twee prachtige kinderen. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in diverse functies in de financiële dienstverlening is hij in 2007 gestart met Buro Andreae. De afgelopen jaren is hij daarnaast ook actief als trainer en docent. Vanaf 2011 eveneens wederom student in een pre promotietraject. Kernwoorden die hem typeren zijn: authentiek, verbindend, initiërend, confronterend, energiek en uitdagend. Daarnaast geniet hij van een goed glas wijn, (veel) boeken, sport en natuurlijk zijn geliefde Citroën DS.
Wim Jansen
ProvincieFriesland
Emailwim@prodeoplanner.nl
Woonplaats:
 • Sneek
Telefoonnummer:
 • 06 15843507
Wim Jansen is financieel planner en mediator en gespecialiseerd in financiële planning en estate planning. Maatwerk kunnen en mogen leveren is mijn uitdaging en passie. Oplossingen bedenken en mensen helpen oplossingen te bedenken voor alles wat met hun scheiding te maken heeft en waarmee zij met een plezierig gevoel en vertrouwen in de toekomst de  deur uit gaan, daar word ik blij van.Maatwerk dus.  Maatwerk kunnen en mogen leveren is mijn uitdaging en passie. Oplossingen bedenken en mensen helpen oplossingen te bedenken voor alles wat met hun scheiding te maken heeft en waarmee zij met een plezierig gevoel en vertrouwen in de toekomst de  deur uit gaan, daar word ik blij van.

Comments are closed.