Home / berichten / Eerste adviseursbijeenkomst succes! 23 november herhaling!
single

Eerste adviseursbijeenkomst succes! 23 november herhaling!

De Stichting Pro Deo Planner heeft de eerste financieel planners mogen verwelkomen die een deel van hun tijd belangeloos willen inzetten om consumenten een beter financieel inzicht en overzicht te bieden.

De eerste bijeenkomst met aspirant Pro Deo Planners werd 27 oktober gehouden. Verschillende planners schreven zich hier direct als deelnemer in. Ook de bereidheid om samen het idee van Pro Deo Planner nader in te vullen werd goed ontvangen door de aanwezigen. Via werkgroepjes worden de komende tijd de verschillende vraagstukken nader ingevuld, zodat alle Pro Deo Planners zich volledig gekend voelen bij de invulling en opzet van deze nieuwe dienstverlening.

Overigens bleek tijdens de bijeenkomst ook dat Pro Deo niet echt altijd gratis kan zijn. Het moet meer worden gezien als betaalbare financiële dienstverlening mogelijk maken voor iedereen.

Doelstelling

De Stichting wil via belangenverenigingen zoals patiëntenverenigingen en werkgeversorganisaties actuele en relevante thema’s op financieel gebied bespreekbaar maken. Vanuit deze belangeloze collectieve voorlichting ontstaat een groep aspirant consumenten die behoefte hebben aan individuele ondersteuning. Voor het inzicht en overzicht biedt de Stichting kosteloos een online tool aan. Tegen een gestaffeld tarief kan hierbij een Pro Deo Planner worden ingehuurd om de consument verder te ondersteunen.

25 Pro Deo Adviseurs

Op 23 November volgt een tweede adviseursbijeenkomst. De stichting verwacht dan het beoogde aantal van 25 Pro Deo Planners te bereiken. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar welkom@prodeoplanner.nl. Ook op de website van prodeoplanner.nl kan meer informatie worden gevonden.